Chủ Nhật, Tháng Chín 24, 2023
Google search engine
HomeTin Mới'Cá khỉ đột Algeria' với khuôn mặt giống vượn 'ăn thịt cá...

‘Cá khỉ đột Algeria’ với khuôn mặt giống vượn ‘ăn thịt cá voi’ bị vạch trần

Bức ảnh một người đàn ông ôm con cá khổng lồ có khuôn mặt giống vượn sau khi được cho là đang câu cá ở Trinidad, Caribe, đã lan truyền khắp các trang mạng xã hội lớn.

Giả thuyết về một “con cá khỉ đột Algeria” có khuôn mặt giống vượn “ăn thịt cá voi” đã bị vạch trần chỉ là một huyền thoại trên mạng xã hội.

Mike Holston, một chuyên gia về động vật kỳ lạ và là người quản lý vườn thú tại Tổ chức Động vật hoang dã Động vật hoang dã của Mario và Maria Tabraue ở Miami, Florida, đã đưa ra âm mưu rằng các loài động vật giả có tồn tại.

Anh chia sẻ bức ảnh một người đàn ông đang ôm con cá khổng lồ có khuôn mặt giống vượn sau khi được cho là đang câu nó ở Trinidad, Caribe.

Holston đã viết: “Thật là một bức ảnh tuyệt vời về con cá khỉ đột Algeria này..đây là một con đực trưởng thành, chúng thường dài khoảng 3-4 ft nhưng con này đã ăn thịt cá voi con vào mùa đông này và đã đạt kích thước tối đa!

Một người đàn ông đang ôm con cá khổng lồ cùng với con cá giống vượn sau khi được cho là đã câu được nó ở Trinidad, Caribe

A man holding up the huge fish with the ape-like face after allegedly reeling it in in Trinidad, Caribbean (Image: therealtarzann/Instagram)
“They lay 34 eggs on land and during mating season turn bright red to attract females! They travel in packs only in September when the El Niño is at maximum velocit ..they can live up to 13-years-old but if they are circumcised they can live up to 48!”

He urged his followers to share “more facts” about the beast.

One person said the gorilla fish “can equally breathe and function as efficiently in both the sea and on land”.

Dozens of people rushed to share their “facts” about the fish, with the ruse spiralling out of control and being widely shared.

The photoshopped image of the fish had a gorilla-like face

The photoshopped image of the fish had a gorilla-like face (Image: Getty Images/500px Prime)
A popular Twitter profile @rahsh33m shared the image of the made-up creature on April 17, 2023. The tweet gained 39,000 likes and over 4,000 retweets.

One Twitter user wrote: “Thats an Algeria Gorilla Fish. They usually reside in the nearby rivers’ beds during the warmer climates to mate. This is the first photograph I’ve seen of one this big as they’re usually 3-4ft long.

“Must be from the climate shifts. Also, I just made this s*** up.”

“We went right to Google cause I was like nah we dont think this is real,” another person said on Instagram.

Someone else added: “How come this is the only picture of this fish? No Google images of any gorilla fish.”

Nguồn gốc thực sự của bức ảnh vẫn chưa rõ ràng vì những bức ảnh này đã được lan truyền trên một số trang mạng xã hội.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments